• Mooi gepresenteerde woning te Oostkamp

  Makelaar Bricx Vastgoed stelt deze eigendom te Oostkamp te koop. Deze recent verbouwde open woning ( 2013) heeft een ruim leefgedeelte met LOFT ALLURES, living met gashaard, ingerichte leefkeuken met berging, Op het verdiep heb je 2 volwaardige kamers, 1 kinderkamer, badkamer met ruime douche en wc, wasplaats ( regenwater aanwezig) . Er is een zolder (mogelijks slaapkamer)die bereikbaar is met vaste trap.

  Bricx02.jpgBricx03.jpgBricx04.jpgBricx05.jpg

 • 5 manieren om je kind te helpen bij de aankoop van een huis

  U kind helpen bij de aankoop van een woning of een stuk grond kan op verschillende manieren. Hier beschrijven we er 5

  Lees meer...

 • Drone-filmpjes doen huizen sneller verkopen

  Een vastgoedmakelaar uit Leuven probeert klanten te lokken door hen lucht-foto's en -filmpjes aan te bieden als meerwaarde om hun woning bij het ruimere kopers publiek aan te prijzen. Immo 3000 schakelt hiervoor een firma in die met drones vanuit de meest spectaculaire hoeken foto's maakt van huizen die te koop staan. Wie er vlug bij is, krijgt er een gratis luchtfilmpje van zijn huis bovenop. "Wij zijn één van de eerste makelaarskantoren die hiermee starten", zegt Willem Vandevelde van Immo3000. "Potentiële kopers worden zo nog meer geprikkeld om een bezoek te brengen aan de aangeboden woning. Wij houden ook rekening met de privacy, want het is niet de bedoeling dat huizen en tuinen van de buren ook te zien zijn."

  "Gewoon een bord met TE KOOP erop volstaat niet meer", zegt Dajo Hermans van vastgoedcommunicatie bureau Bereal. "Wie en huis online zoekt, wil zo veel mogelijk informatie, mooie professionele en realistische beelden, 360° zichten en virtuele rondleidingen. Wie niet op deze kar springt, laat veel kansen liggen. Want de concurrentie is groot. Er zijn veel makelaars actief in België en het aanbod van huizen is groot." 

  Juridisch gezien is het gebruik van civiele drones voor professionele doeleinden nog altijd strafbaar. Een Koninklijk besluit dat het gebruik van onbemande vliegende toestellen regelt, wordt pas op 18 maart 2016 van kracht.

  Of een woning nu vlugger zal verkopen door het gebruik van drones, valt nog te bezien. IK denk persoonlijk dat dit eerder een verkooppraatje is van makelaars om zo meer woningen in portefeuille te krijgen.