• Trip naar Groot Hertogdom Luxemburg

  We zijn enkele dagen op verlengd weekend geweest naar Clerveaux in het Groot Hertogdom Luxemburg. Wanneer je in het vastgoedgebeuren betrokken bent, let je automatisch op Immobiliënkantoren die je tegenkomt als je in enkele steden rondloopt. Wat bij mij opviel is dat de steden er veel proper bij liggen dan hier bij ons. Zwerfvuil zie je daar zelden. Onkruid zie je daar ook veel minder in het straatbeeld. De wegen zijn daar ook veel beter onderhouden dan hier in België. Ik kon niet nalaten om enkele kiekjes te nemen van enkele vastgoedkantoren in Dikierch en Vianden

  IMG_2896.JPG

  IMG_2897.JPG

  IMG_2900.JPG

  IMG_2902.JPG

  IMG_2903.JPG

  IMG_2903.JPG

  IMG_2904.JPG

  IMG_2905.JPG

 • Luxepenthouse te koop, sexy model niet inbegrepen

  Hoe verkoop je vandaag nog een penthouse voor een slordige 1,2 miljoen euro? Jan Dejonghe vond er niet beter op om een fotoshoot te organiseren met daarbij een sexy lingeriemodel. Jan Dejonghe is creatief directeur bij reclamebureau BBDO. Dus aan originele ideeën geen gebrek. Acht jaar geleden was hij de eerste die zijn huis verkocht via You Tube. Toen haalde hij het wereldnieuws. Deze keer koos hij voor een samenwerking met het Belgische lingeriemerk Marie-Jo en blijkbaar werkt het ook want de advertentie wordt massaal gedeeld via sociaal media. De mooie Eva is voor alle duidelijkheid niet inbegrepen in de prijs. Over de lingeriesetjes valt te onderhandelen.

   

  jan dejonghe01.jpg

  jan dejonghe02.jpg

  jan dejonghe03.jpg

  jan dejonghe04.jpg

  jan dejonghe05.jpg

  Foto's: het Nieuwsblad

 • Manden als decoratie

  Manden zijn eigenlijk terug van nooit weg geweest. De rieten manden, de manden in kunststof in verschillende kleuren worden meer en meer terug gebruikt om praktische redenen, om spullen in op te bergen, maar ook als decoratie, als bloempot bijvoorbeeld, of als muurbekleding. Maar we zijn ze ook al tegengekomen als lampornament. Manden passen ook in verschillende woonstijlen en zijn te vinden in alle prijsklassen.

  manden01.jpg

  manden02.jpg

  manden04.jpg

  manden03.jpg

  manden05.jpg

  manden06.jpg

  manden07.jpg

  manden08.jpg

  manden09.jpg

  manden10.jpeg

  manden, decoratie,

  manden, decoratie,

  manden, decoratie,

  manden, decoratie,

  get inspired,

  Frank