• Mooie foto's

  Een mooie fotoreportage speelt een belangrijke rol bij het aantrekken van potentiële kopers. Toch wordt het soms over het hoofd gezien als men foto’s in weekbladen of op het internet plaatst.

  Beroep doen op een beroepsfotograaf kan geen slechte optie zijn om vanaf de start een goede eerste indruk te hebben.

  Lichtsterkte, invalshoek en samenstelling zijn punten waarop een goede fotograaf zal letten. Zij bezitten het juiste gereedschap en het resultaat ziet er veel aantrekkelijker en professioneler uit.

  Een mooi gestylde woning en professioneel fotomateriaal kunnen de succesformule zijn om uw woning vlot te verkopen. Dat verwacht je ook als je beroep doet op een vastgoedstylist.

  vastgoedstyling, home staging,

 • Presenteer een eetplaats altijd bemeubeld.

  Bij vastgoedstyling vragen wij onze klanten altijd om toch zeker de eetplaats te bemeubelen. Zorg daarbij wel voor de juiste verhoudingen en vooral voor de gepaste meubelen.

  In dit voorbeeld werden we geconfronteerd met ietwat gedateerde meubelen. We hebben deze vervangen door een eetplaats die beter tot zijn recht kwam.

  Let ook op dat in de gerestylde versie een beter ruimte gevoel heerst.

  www.huisvlotverkocht.be

  voor en na:

  dining2afther.jpg

  dining2-before.JPG

 • Kiezen van kleuren

  Bij vastgoedstyling is de kleurkeuze bij schilderwerken zeer belangrijk

  Neutrale kleuren zijn de beste keuzes voor grotere ruimtes. Felle kleuren zijn niet voor iedereen gepast. Kleuren die 10 jaar geleden trendy waren doen kandidaat-kopers twijfelen of ze al dan niet alles gaan moeten overschilderen.

  Neutrale kleuren zijn niet enkel beperkt tot wit en beige. Er zijn mogelijkheden genoeg. Vraag raad aan uw vastgoedstylist

  www.huisvlotverkocht.bena06.jpg